ELS D’IGUALADA ENS PRESENTEM

Hola amics!

Som els nens i nenes d’Igualada, la nostra classe és molt bonica, hi convivim 24 alumnes. A la nostra aula tenim dues pissarres: la digital i la de guix. Dues finestres molt grans des de les quals podem veure la Tossa, una muntanya important de l’Anoia.

Tots juguem junts al pati, a la classe ens agrada molt riure, som treballadors i curiosos. Ens encanta fer preguntes i decorar la classe.

La nostra escola es diu Mare del Diví Pastor, però com és un nom molt llarg li diem MDP. És una escola petita, tots ens coneixem, som com una gran família. Tenim molts espais diferents on aprendre: aules de desdoblament, aula de música, aula de tallers, biblioteca, la sala d’actes, la sala d’informàtica, la capella, el poliesportiu, la pista, el pati,  l’hort, etc.

Ens agrada molt el Medi Ambient, som Escola Verda i tenim molt projectes per ajudar a la Terra: els capitans verds, les 3R, el Claki, l’Olinet, l’hort, etc.

El lema d’aquest curs és “Endolla’t i sigues llum!”, els mestres de música de les diferents escoles MDP de Catalunya han fet una cançó dedicada a aquest lema. Ens agrada molt!

La nostra escola està situada al centre de la ciutat d’Igualada, capital de la comarca de l’Anoia. Si voleu aprendre més coses de la nostra ciutat i comarca seguiu-nos en aquest projecte. Us esperem!

IGUALADA

 

 

 

 

Publicat dins de 1. Ens presentem, General, Mare del Diví Pastor | Envia un comentari

Mare de Déu de Lourdes ens presentem

DSC_0323

Hola, som les classes de quart de l’escola Mare de Déu de Lourdes de Mataró. Som unes classes molt divertides i molt alegres. Ens agrada molt parlar i jugar. Som una mica trapelles però treballem molt. Ens agrada fer esport, cantar i ballar. Estem molt contents de participar en aquest projecte i conèixer amics nous.

La nostra escola és petita però molt maca, està al centre de Mataró la capital del Maresme.

 

I aquí trobareu la nostra escola al mapa:

http://maps.yourgmap.com/v/s_1ok_Escola_MDL.html

Publicat dins de 1. Ens presentem, Mare de Déu de Lourdes | Envia un comentari

Hola

Benvinguts a l’espai on podreu escriure i llegir les aportacions de les escoles a les diferents activitats que us vaig proposant en aquest projecte.

Rovelló

Publicat dins de General | Desactiva els comentaris