LES RECEPTES DEL VALLÈS OCCIDENTAL – GRESOL-

Aquí us deixem les receptes que hem seleccionat. De primer us hem preparat uns Pèsols tendres amb botifarra negra de Vacarisses,Un saltat ràpid de pèsols tendres, grans al punt gens tous, amb la frescor aromàtica de la menta fresca i la contundència de la botifarra negra”. De segon, un plat preparat amb el cigró menut, aquest llegum que només té dos anys de vida i que es va crear a la Cooperativa Agrària de Sabadell, on es va optar per la producció d’un producte innovador.

I de postres, Mató amb mel i taronja… Mmmm!! “Mel i mató renovat amb la incorporació d’una fruita àcida com la taronja i una espècia picant com el pebre que ens ajudaran a alleugerir la dolçor de la mel, que ha de ser, això sí, del Vallès Occidental.

gresol-receptes del Vallès Occidental

Aquesta entrada ha esta publicada en 4. Gastronomia, C.E.Gresol, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *