FESTA DEL SANT CRIST D’IGUALADA

És una festa religiosa que commemora els fets succeïts al 20 d’abril del 1590.  Aquell dia es va produir el fet miraculós del suor de sang del Sant Crist d’Igualada.  Des d’aquella data cada any el dimarts de Pasqua celebrem aquesta festivitat.  És la festa més viscuda i participada, presidida per importants figures religioses, acompanyada per músics il·lustres i amb  la presència multitudinària dels igualadins i igualadines i gent d’arreu que es concentra per participar tan a l’Eucaristia com a la processó.

 

20150417_115812 20150417_120237

Aquesta entrada ha esta publicada en 5. Festes populars, Mare del Diví Pastor. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *