Ens presentem

Som els nens i nenes de quart del Col·legi Immaculada Concepció, la nostra escola està situada al centre de la ciutat de Barcelona. Barcelona és la capital de Catalunya, de la  província de Barcelona i de la comarca del Barcelonès.Concretament, estem al barri de l’Eixample,el més característic del nostre barri és la forma de quadrícula dels carrers que ens envolten, els edificis emblemàtics que trobem ben a la vora i la gent de tot arreu del món que sovint passegen per la zona.

La nostra escola és petita i acollidora, i estem dins d’una illa de cases, per sort, no sentim gaire el trànsit a les hores puntes!

Al Col·legi Immaculada Concepció tenim tres patis, un saló d’actes, una església, un menjador on el cuiner ens prepara menjars deliciosos cada dia i, fins i tot, una infermeria.

En total participem en el projecte 44 nens i nenes, 22 de 4t A i 22 de 4t B, de tots nosaltres només 14 som del barri, la resta venen d’altres indrets de Barcelona com els barris de Sant Martí i Gràcia…

Aquí us deixem un vídeo que us ajudarà a entendre com veiem l’escola i com som els nens i nenes de quart.

ImmaculadaCIC

 

Publicat dins de 1. Ens presentem | Envia un comentari

Ens presentem. Sant Jaume de la FEP

Hola Rovelló i nens d’altres escoles. Som les classes dels castellers i  dels diables de l’escola Sant Jaume de la FEP.

Som els alumnes de 4t  de primària de l’Escola Sant Jaume de la F.E.P. La nostra escola està al barri de la Torrassa a la ciutat de l’Hospitalet de Llobregat a la comarca del Barcelonès. És la comarca més petita de Catalunya. Està tocant el mar, és una comarca de costa. És la més poblada de Catalunya. Dins del Barcelonès hi ha 5 ciutats i la més coneguda és Barcelona. Però nosaltres no som de Barcelona, si no de l’Hospitalet de Llobregat.

La nostra ciutat és la segona més poblada de tota Catalunya. Hi ha molts mitjans de transport, carrers amples i estrets, edificis molt alts, places i parcs. El nostre barri es diu Collblanc-la Torrassa. Està sobre un turó i a dalt de tot està la nostra escola. Cada dia hem de pujar, pujar i pujar per arribar a l’escola, i tornar a baixar una altra vegada per anar a casa.

A la nostra escola hi ha dos edificis: un d’infantil i primària i un altre de secundària i batxillerat. Al nostre edifici hi ha 3 patis, dos a dalt i un a baix. El nostre és el del terrat des d’on es pot veure el Camp nou que està molt a prop de l’escola. També veiem tot l’Hospitalet i Barcelona perquè estem sobre un turó i tenim molt bona vista.

Al nostre edifici hi ha una aula d’informàtica, dos patis i una terrassa, una aula de plàstica, dues aules de desdoblament i una aula de la USEE.

Som simpàtics i molt divertits. Ens agrada fer esport, anar al pati, fer plàstica, anar a la piscina, fer sortides i anar de colònies!…..

El curs passat vam participar en el projecte Montserrat. Aquest any participarem en un altre projecte telemàtic: el projecte comarques. Estem molt contents de participar-hi!

Podeu llegir les nostres aventures al nostre relablogg a la web del Cicle Mitjà. Esperem que el visiteu!

Fins aviat Rovelló i nens i nenes d’altres escoles.

Imagen 002

Publicat dins de 1. Ens presentem, Sant Jaume de la FEP | Envia un comentari

Escola Sant Bonaventura de Vilanova

Hola, som els alumnes de 4t d’EP de l’escola Sant Bonaventura de Vilanova i la Geltrú. Us escrivim perquè ens coneixeu una miqueta.

Aquest curs, és un any molt especial per a nosaltres perquè celebrem el 50è aniversari de l’escola.

El nostre patró és Sant Francesc d’ Assís i el 4 d?octubre ho vam celebrar fent una gran festa.

La nostra escola, és molt gran i està situada a la capital de la comarca del Garraf, com ja sabreu, és una comarca de costa, el clima és litoral Mediterrani.

Estem molt orgullosos de la nostra escola perquè té unes vistes espectaculars al mar.

Estem molt contents de participar en aquest projecte de comarques, ja que ens permetrà conèixer els vostres pobles, i el més divertit és el poder fer-vos de guia de la nostra escola i de la nostra localitat.

Fins ben aviat!!!

foto (1)

Publicat dins de 1. Ens presentem, Sant Bonaventura | Envia un comentari

Escolàpies Igualada

Projecte_comarques_1

Hola nois i noies del Projecte Comarques!
Som els nens i nenes de 4t de les Escolàpies d’Igualada.
La nostra escola, que és gran, està situada al C/ del Vidre d’Igualada a la comarca de l’Anoia. Igualada té uns 40.000 habitants, moltes botigues i algunes fàbriques. L’Anoia deu el seu nom al riu que la travessa i és una comarca central catalana.
A la nostra escola hi ha nens des de la llar d’infants fins a 6è de primària, Tenim 3 patis, una sala d’ordinadors, una sala d’actes, un gimnàs i una capella petita. La nostra escola la va fundar Sta. Paula Montal fa més de 150 anys. Les classes són molt grans, tenen molt sol i totes compten amb pissarra digital.
Els nens de 4t som molt riallers, xerraires, simpàtics i divertits, però de vegades acabem la paciència de l’Ester i el Manel, els nostres mestres.

 

Publicat dins de 1. Ens presentem, Escolapies Igualada | Envia un comentari

Hola

Benvinguts a l’espai on podreu escriure i llegir les aportacions de les escoles a les diferents activitats que us vaig proposant en aquest projecte.

Rovelló

Publicat dins de General | Desactiva els comentaris